Sham 69 på Asienturné

Jag ska åka till Kina och följa med Sham 69 på deras Asienturné. Jag har skräddarsytt resan efter deras konsertschema och nu hoppas jag bara att deras sköna attityd och galna scenframträdande inte ska stoppas av några kinesiska byråkrater. Nu kanske ni undrar hur en kille som jag ska ha råd med en Kinaresa? Jag har ju en del gamla skulder som jag tampas med samtidigt som jag har mina övriga livskostnader. Det var min mamma som tipsade mig om en hemsida på nätet. det är smart att samla lån här, sa hon och när jag kollade insåg jag att jag faktiskt slipper både aviavgifter och uppläggningsavgifter när jag tar hjälp av Zmarta. Jag kunde börja spara till resan eftersom mina lånekostnader blev lägre. Resten är historia och jag åker till Peking den 31 maj. Sex Pistols och The Ramones finns ju inte längre så om man får lust att headbanga en monitorhögtalare anno 2019 är det Sham 69 man får gå och se.

Enkel och smidig låneprocess

Jag är säker på att Tim och killarna i bandet kommer bli glada av att se ett gammal fan som mig i publiken. Sham har ju varit mitt favoritband sedan 1977 och jag har sett dem minst 25 gånger. Den här resan kommer att bli ett minne för livet. Som tur är gick det smidigt att få lånet. Jag registrerade mig hos Zmarta och uppgav mitt telefonnummer. De skickade sedan min ansökan om lån till omkring 30 olika långivare. Därefter dröjde det inte alls länge innan jag fick svar ifall lånet var beviljat. Mamma och jag kollade sedan tillsammans vilket som passade mig bäst.

Brinnande gitarr på blå och röd bakgrund

Kinesiska ungdomar

Sham 69 gör den här turnén för att kinesiska ungdomar ska få en chans att ha lite kul och inte bara göra som deras föräldrar vill. De har faktiskt en viktigt funktion att fylla eftersom det kinesiska samhället är så auktoritärt. Ungdomarna ska få smaka på den förbjudna frukten för första gången. Jag hoppas att jag lär känna några kineser för att få veta lite mer om hur de lever. Kanske de känner till några hemliga klubbar dit vi kan gå tillsammans. Det ska bli så spännande och jag är tacksam för att mamma kände till Zmarta så att jag kunde ta itu med alla mina krediter och småskulder.

Gata med många kinesiska neonskyltar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *