Att välja presenter

I helgen har mitt kusinbarn födelsedag och hela familjen ska åka dit. Jag har varit lite nervös angående vad jag skulle köpa i present. Eftersom de flesta av mina vänner gillar punk precis som jag så brukar de vara lätta att köpa till (konsertbiljetter är alltid en höjdare), men jag har inte så mycket koll på vad en 14-årig tjej vill ha. Det slutade med att jag köpte presentkort från Greatdays och jag tror att det var ett bra val. Med ett presentkort så har hon mycket frihet, men samtidigt så är ett presentkort på upplevelser mycket mer unikt än ett på någon klädaffär. Jag hoppas att hon väljer någonting coolt som att spela in en egen låt men om jag skulle gissa så vill hon nog gå på spa. Alla är ju olika trots allt. Hoppas att hon gillar presenten!

En person som handlar online
En tjej med gurkskivor över ögonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *