Bokad resa och flytthjälp!

Nu är resan bokad, det blev Bulgarien efter mycket om och men. Blir det tajt i slutet av sommaren så får jag bara ta ett lån eller nått för att klara det. Jag vägrar att överge mina planer för att resa tack vare att bilen bråkade med mitt liv i början av sommaren. Så nu är det alltså bokat, vi ska bo på hotell Barcelo Royal beach i Sunny beach och vi kommer ha det helt fantastiskt! Vi sticker i mitten av augusti och stannar en vecka!

sunny

Erik, som då är min resekompanjon har många eld i ugnen nu, han sitter nämligen och planerar en flytt då han håller på att separera. Jag sa till honom att kolla här, där brukar det ju finnas en del bra fastigheter. Så efter Bulgarien blir det till att flytta, förhoppningsvis har han hittat något bra innan dess. Det är ju aldrig kul med separationer .. Jag tror Bulgarien kom precis i rättan tid, en paus från den jobbiga vardagen, liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *