En kväll med punkbandet VCPS

Jag köpte en fantastisk Sous Vide, här är en länk till sidan. Den är en rejäl investering för en hemmakock men sparar så mycket tid att den är värd det! Jag har bjudit in mina vänner till en spelkväll där vi käkar tillsammans och spelar våra nyinköpta skivor tillsammans men gamla punkfavoriter. Samtidigt kommer jag att imponera på dem genom att bjuda på perfekt tillagat kött, inga fler överstekta biffar. Och det enda råa jag kommer att bjuda på är VCPS senaste cd. Bandet släppte den även på vinyl men stiftet till min skivspelare gick sönder så det är cd:n som får gå på repeat. “Out of bed” är nog den bästa punklåt som släppts på senare år och jag har fastnat helt för deras video till låten. Har du den minsta lilla punkpuls i kroppen så tycker jag att du ska titta på den. Är det så att du inte har puls så kommer du att få det efter du hört låten. Garanterat.

Ett fat med skivad kycklingfilé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *