Förstörde bilen mina planer?

Sommaren började ju inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig. Självklart skulle bilen lägga av så fort jag blev ledig så jag fick ta av mina sparade semesterpengar för att fixa den skrothögen. Jag kom ju visserligen billigt undan med hjälp av skruvat och klart, men det är ju ändå sura pengar som var sparade till något annat. Suck! Så nu när den är fixad så får jag se över vad jag har kvar att spendera på semestern. Jag ville ju resa en massa. Men kanske finns nog till en resa i alla fall. Det var ju en jäkla tajming bilen valde ..

aint 

I kväll var det tydligen något band från stan som skulle ha någon form av spelning på en pub, så det blir nog till att dra dit och se om det är något att ha, riktigt sugen på en stor, iskall öl och kanske någon burgare. Ska jag kanske käka hemma först förresten, och göra en egen burgare? Ja, kanske .. behöver lite pick-me-up nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *