Liten kock blir stor kock!

Visserligen har väl inte min lillasyster varit lite på ett bra tag, men i år fyller hon faktiskt 25, det känns väldigt stort. Speciellt för henne, hon är ju fortfarande bara en lite plutt för mig. Men det kan ju vara en av mina presenter till henne, att jag inte kallar henne “lillen” längre, eller i alla fall inte när vi firar henne. Min riktiga present är jag faktiskt riktigt nöjd med, eftersom jag vet att hon verkligen vill ha den, men inte har haft pengarna till den själv. Jag har köpt en Jamie Oliver stekpanna till henne, för hon till motsats till mig, älskar att laga mat. Jag kan tycka det ärligt ibland, men som oftast är det ju bara ett ont måste. I vilket fall så ska vi fira henne hemma hos föräldrarna på fredag och det ska bli riktigt kul faktiskt. Jag har lovat att komma tidigare och hjälpa till med maten, tydligen blir vi fler än i vanliga fall så det är en del att fixa för mamma. Jag föreslog i alla fall hennes specialitet, som också är enkel att göra mycket av: Kreolsk gryta. Finns det något godare?

balloons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *