Omvårdnad av bilen!

Hej alla glada!

Hur har ni det? Jag har det bra, vill jag nog säga. Jag är dock rädd för att jag har fått i mig någon bakterie av något slag så jag inte känner mig som mig själv när det handlar om energi och balans. Kanske borde kolla upp det där, egentligen. Kan ju vara något med örat eller huvudet. Lite läskigt ju, att tänka att det kan vara något allvarligt.

trött

 

Idag har jag på schemat att tvätta bilen och lämna in en på en koll. Det är en hög prio nu för tiden, efter sist så är jag väldigt försiktig med skrothögen. Jag vill inte att den ska dö igen så jag gör allt jag kan för att se till så att den funkar och verkar nöjd. Det blir så ruskigt dyrt annars. Det är ju himla bra med www.skruvat.se, så kan man köpa alla eventuella delar billigare online, så kostar det liksom inte skjortan.

Nä nu får jag sätta igång så något blir gjort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *