Projekt och soldrömmar!

Idag är jag så trött så det känns som jag somnar vilken sekund som helst. Varken kaffe eller socker hjälper så det kommer bli oerhört skönt att komma hem i kväll och bara slappa. Jag har en hel helg utan några speciella planer så nu ska det sovas, vill jag lova. Jag är dessutom så sjukt sugen på en resa, en semester efter semestern så att säga. Men till ett varmt land, där man kan slappa i en solstol och dricka iskall öl. Det hade suttit riktigt fint just nu så om någon av er har en resa över som lyfter i kväll, så bara hör av er!

vaca

Förutom den vanliga tröttheten så är jag mitt i ett projekt på jobbet som handlar om att öppna upp ett nytt kontor på annan ort. Just nu sitter vi i möte efter möte med HusmanHagberg för att hitta den bästa möjliga lösningen och det känns faktiskt som detta kommer lösa sig inom kort. Efter detta projektet är avslutat får jag dessutom så sjukt mycket mindre stress på jobbet, så det ser jag väldigt mycket fram emot. Nu får jag fortsätta försöka hålla ögonen öppna i någon timme till innan lunch! Hörs! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *