Tack för besöket ..

fluJapp, jag har den senaste veckan haft besök av ingen mindre än herr influensa .. Trots att jag gjorde allt i handboken för att undvika förkylningen så kom den hit ändå. Jag undrar jag vem det var som smittade mig.. Nu börjar jag dock se ljuset i tunneln igen, men jag är fortfarande inte helt frisk. Inte tillräckligt frisk för att jag skulle få lov att gå till jobbet eller hem till någon annan för den delen. På ett sätt så är det ju lite skönt med några saker när man är sjuk. Man blir ju näst intill tvingad att bara vara hemma och slappa, kolla filmer, sova och äta glass. Hade det inte varit för att det känns som man är på väg att lämna jordelivet, så dåligt som man mår, så hade det ju varit helt perfekt. Hur mår ni ?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *