Träna till punk

Träna är inte alltid det roligaste, jag gör det för att man typ måste men inte mer än nödvändigt. En kompis som är väldigt inne på träning, ni vet, kan allt om alla bra protein, bästa gymmen och senaste trenderna inom fitness, föreslog att jag skulle skaffa mig en riktigt bra träningslista för att peppa mig lite extra. Jag sökte igenom Spotify för inspiration och sedan slängde jag ihop en grym lista. Artister som Action Pact, Blitz, 999 och Anti-Nowhere League fick bidra med låtar med hårda gitarrer, skräniga trummor och riktigt arga beats. Jag provade det första gången häromveckan och det var faktiskt riktigt kul. Körde en del boxning på sandsäck och då får titlar som “This is War” en att riktigt slå loss extra hårt och “The Battle Song” ger extra kraft när bänkpressen skall intas. Är förvånad att jag inte tänkt på det här med att göra min egen spellista till träning och bara ha punkmusik jag gillar. Punken är annars med mig överallt, så det är väl klart den skall vara med på gymmet också.

Förstärkare med uppmaning att lyssna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *